STU Viborg

Region
Midtjylland
Antal
80 pladser
Botilbud
Nej

”Sammen finder vi vej i livets labyrint”

På STU Viborg har vi fokus på dine ressourcer og dine drømme for fremtiden, og dine mål arbejdes med igennem vores værksteder og praktikker. På STU Viborg har vi tre linjer med i alt seks værksteder, der alle har fokus på læring igennem praktiske aktiviteter. Linje 1 er kreativitet, køkken og sort værksted, linje 2 er outdoor, bevægelse og musik, og linje 3 er et beskyttende tilbud. Sort værksted og musik er særlige valgfag, der udbydes om tirsdagen og torsdagen, og ALLE elever, uanset hvilken linje de går på, kan vælge sort værksted eller musik. Vores jobkonsulent arrangerer praktikker i lokale virksomheder, på aktivitetstilbud eller hvor du ønsker det, hvis muligt.

Tidligere elever har valgt, at vores slogan skal være: ”Sammen finder vi vej i livets labyrint”, og vi vil gøre hvad vi kan, for at hjælpe dig med at finde vej i dit livs labyrint.

”Jeg tror ikke, at jeg havde været, hvor jeg er i dag, hvis ikke jeg havde gået på STU.” Jacob, tidligere elev på STU

En fremtid med muligheder

STU Viborgs mål er:

  1. at alle vores unge har en personlig, tydelig og iværksat plan for fremtiden, når deres STU-uddannelse afsluttes. Det betyder, at vi allerede fra dag 1 har fokus på din udslusning, og vi vil i forhold til dine faglige, sociale og personlige kompetencer afklare og i fællesskab finde ud af, hvad du skal efter uddannelsen.
  2. at alle elever altid føler sig understøttet i et sammenhængende forløb.

Konkret betyder det, at vi har fokus på, at du får udviklet dine:

  • Færdigheder i at være sammen med andre
  • Muligheder for at deltage aktivt i samfundslivet på egen hånd
  • Muligheder for at få et selvstændigt og aktivt fritidsliv
  • Faglige kompetencer i forhold til uddannelse og/eller arbejde

Vi lægger stor vægt på, at din uddannelse bliver så tryg som muligt. Dette sikrer vi ved hjælp af kontaktteams, der består af en fast undervisergruppe, som følger dig igennem hele dit forløb hos os, og som vil støtte dig i dine mål.

Adresse

STU Viborg
Klostermarken 16
8800 Viborg

Forstander

Inga Sjøgren

Etableret

2010