STU i Næstved

Region
Sjælland
Antal
100 pladser
Botilbud
Ja

STU I NÆSTVED

Start DIN FREMTID hos os

På STU i Næstved er vi stolte af, at kunne tilbyde et sammenhængende og inkluderende læringsmiljø, hvor vores elever kan udforske, lære og vokse sammen. Uanset hvilken afdeling du vælger, vil du finde dedikerede undervisere, der er klar til at støtte dig på din rejse mod succes.

Vi tror på, at alle unge har en unik styrke, og vi er her for at hjælpe dig med at udforske og udfolde den.

Uanset om du er interesseret i at udvikle dine kreative færdigheder, forberede dig til jobmarkedet, forbedre dine sociale kompetencer eller forfølge en bestemt passion, er STU i Næstved stedet, hvor din fremtid kan begynde.

Tre lokationer, ét fællesskab

Vores unikke tilgang til uddannelse og støtte skaber en inkluderende og berigende læringsoplevelse for unge med særlige behov. STU i Næstved består af tre inspirerende afdelinger: KUPE, MODUS og KRUMMERUP.

KUPE

Kreativ Udfoldelse og Personlig Udvikling

KUPE er stedet, hvor vi arbejder med at de udfordringer og glæder eleverne står overfor i deres ungsomsliv. Vi har fokus på, at gøre vores elever tryge ved ungelivet og skabe relationer til de andre elever.
Gennem en bred vifte af aktiviteter, der spænder fra Lifeskills og Socialfag til STU Magasin og krea, er KUPE det perfekte sted for dig, der ønsker at lære dig selv at kende og finde dig selv i samspil med andre unge.

Ved Åsen 1, Næstved

MODUS

Socialliv, fællesskaber, og Livskompetencer

MODUS er stedet, hvor vi udforsker fællesskaber og forbereder eleverne til overgangen til arbejdsmarkedet og livet som uafhængige voksne. Her ligger vi vægt på sociale aktiviteter og praktiske færdigheder. På Modus kan du modtage fagfaglig undervisning samt have mulighed for at tage din 9. klasses eksamen.

Foruden den fagfaglige undervisning har vi stor fokus på sociale fællesskaber og erhvervspraktik.

Modus giver dig mulighed for at opbygge broen mellem dig, uddannelse og erhvervslivet.

Jernbanegade 10, Næstved

KRUMMERUP

Natur, fælleskab og ro.

KRUMMERUP er det sted, hvor vi har skabt rolige og trygge rammer, til dig der har brug for, at blive klar i dit eget tempo.
Her har vi fokus på din personlige udvikling og hvordan du passer ind i livet. Vi tror på at naturen og fysisk aktivitet er vigtigt for din personlige udvikling, og udfordre dette med spændende udflugter og hyggelige arrangementer på stedet.  

KRUMMERUP er det ideelle sted for dig, der gerne vil udfordre dig selv i trygge rammer.

Haldagermaglevej 6, Fuglebjerg

Optagelser og pladser:

  • Optagelse den 1. februar og 1. september
  • 100 pladser
  • Kontakt os i dag for at høre mere om vores uddannelsesmuligheder.

Adresse

STU i Næstved
Ved Åsen 1
4700 Næstved

Forstander

Funktionsleder STU: Liv Møller Christensen

Etableret

2008