STRØMMEN

Region
Midtjylland
Antal
55 pladser
Botilbud
Ja

Strømmen (tidligere Randers Bo- og Erhvervstræning) har siden 1999 tilbudt helhedsorienterede forløb for unge med særlige behov.

De unge indskrives på STU og modtager socialpædagogisk støtte i vores bokollegier. Strømmen råder over 46 ét- og to-værelses lejligheder fordelt på to bokollegier i Randers Midtby.

I bokollegierne modtager de unge bostøtte med henblik på udvikling til en selvstændig voksentilværelse i egen bolig.

Strømmens STU tilbud er værksteds- og erhvervsorienteret. Værkstedsunder- visningen foregår i autentiske læringsmiljøer, bl.a. i vores genbrugsforretning og vores cafe. Der tilbydes også tema-undervisning i mindre hold samt individuelt tilrettelagt faglig undervisning i dansk, engelsk og matematik.

Elevudtalelser https://www.stroemmen.nu/uddannelse/case-1/

Strømmen – Et naturligt forløb

På Strømmens STU-uddannelse lærer du tingene ved at gøre dem! Med otte forskellige linjer er det nemt at finde noget, der interesserer dig, og du får mulighed for at prøve nye ting af. Strømmens STU-uddannelse er erhvervsrettet. Det vil sige, at vores fokus hele tiden er, at du får de kompetencer, der skal til, for at du kan få et arbejde, når du er færdig med din STU-uddannelse.  

På Strømmen er det helt naturligt, at vores uddannelse foregår på rigtige arbejdspladser. Det kan være i genbrugsvarehuset Finderiet, i vores café Mad&Mad eller i den børnehave, vi samarbejder med. 

Derudover tilbyder vi også almindelige skolefag som dansk, engelsk, matematik, samfundsfag og tema-undervisning.

Omgivelserne

Hvis du drømmer om at få din egen lejlighed og samtidigt være en del af et socialt fællesskab med en masse fælles aktiviteter, så har vi boligen til dig. Vores lejligheder er moderne ét og to-værelses lejligheder, som er placeret i Randers Midtby. Her støttes du på den naturlige vej mod et selvstændigt voksenliv. 

Adresse

STRØMMEN
Strømmen 5C
8960 Randers SØ

Forstander

Kim Blach Pedersen

Etableret

1999