Sputnik STU København

Region
Hovedstaden
Antal
80 pladser
Botilbud
Nej

På Sputnik STU hjælper vi dig, så du kan finde din vej – både nu og i fremtiden. Hos os får du mulighed for at udvikle og uddanne dig, og ikke mindst: indgå i et positivt ungdomsfællesskab og danne venskaber.
Du kan tage STU-forløb hos Sputnik i København og i Hillerød.

Målgruppe

Sputnik STU er for dig, der er mellem 16 og 25 år og har autisme og/eller psykiatrinære udfordringer. Herudover har vi særlig ekspertise i forhold til at skabe undervisningsrum for unge med indlæringsvanskeligheder og unge med læsevanskeligheder og dysleksi.

Et fedt ungdomsmiljø

Når du går på STU, er det tre år af din ungdom og det skal gerne være sjovt imens! Hos Sputnik møder du ligesindede unge og bliver en del af et aktivt fællesskab i et overskueligt ungdomsmiljø. 

Praktik

Praktik indgår som en integreret del af STU’en. Herigennem får du erfaring med arbejdsmarkedet og bliver klogere på dig selv og dine interesser. Vi har over 50 praktikpartnere, som spænder over alt fra supermarkeder, IT-virksomheder, byggepladser, biblioteker – listen er lang! Sammen med en af vores praktikkoordinatorer, finder vi en praktik, der passer til dig. 

En STU, der peger ind i fremtiden

Vi har fokus på at bygge bro til det, der ligger efter din STU, hvad enten det er uddannelse eller beskæftigelse, og samarbejder om at lave de bedst mulige overgange.

”På Sputnik fik jeg for alvor troen på mig selv. Dengang føltes det som to skridt frem og ét tilbage. Men på længere sigt kan jeg se, at det var ti skridt frem og ét tilbage. Underviserne gjorde rigtigt meget for mig, for at jeg kunne selv.” – Josefine, tidligere studerende

Adresse

Sputnik STU København
Svanevej 22, 3
2400 København NV

Forstander

Mie Helslev

Etableret

2008