Skræntskovgaard

Region
Sjælland
Antal
20 pladser
Botilbud
Nej

På Skræntskovgaard tilbyder vi et særlig tilrettelagt uddannelses forløb jf. Bekendtgørelse af lov om
ungdomsuddannelse for unge med særlige behov. Vores mål med forløbet er at du som person udvikler dig personligt, styrker dit selvværd og selvtillid, samt lærer at tage ansvar for egne beslutninger.
Gennem STU’ens linjefag og eksterne praktikker hjælper vi dig med at finde det fagområde som interesserer dig. Vi giver dig mulighed for at styrke din viden og færdigheder på området, så du på sigt kommer til at kunne klare et job.
I samarbejde med dig og din UU-vejleder tilrettelægger vi et individuelt forløb og uddannelsesplan. Vi har fokus på den enkelte hvor vores opfattelse er at en god relation er drevet af ordentlighed og anerkendelse.

Hvorfor vælge os?
På Skræntskovgaard ser vi muligheder frem for begræsninger men stadig med realistiske øjne. Vi mener at alle skal have en chance til at blive klar til en god fremtid. Vi er sympatiske og fyldt med energi og humor. Vi er vellidte, seriøse og professionelle omkring det vi laver. Vi vægter samarbejde højt, både internt og tværfagligt.

Dyrene

Drømmer du om en hverdag omringet af dyr?Her vil du lærer alt om det daglige arbejde samt pasning af Skrænskovgaards dyr. Vi mener dét at have ansvar for dyrenes ve og vel er med til at styrke din personlige og sociale udvikling. Når vi har med dyr at gøre kræver det at vi lærer at samarbejde, både verbalt men også hvad det vil sige at udtrykke sig med sit kropssprog. Dyrene er en unik mulighed og samtidig gavnligt hvis du ønsker at arbejde med dyr og tage en uddannelse her indenfor.

Byg & Anlæg 

Hvis du ønsker at prøve kræfter med de forskellige praksis som er knyttet til byg og anlæg faget, er der rig mulighed for det.  Måske er dine interesser indenfor værktøj, maskiner og byggeri samt alt det der gror?På Skræntskovgaard er det mange grønne områder og beplantning som giver gode muligheder for netop at arbejde i naturen. Vi slår græs, ordner bede samt beskærer buske og træer.

I køkkenet

I køkkenet lærer du alt lige fra kendskab til råvarer, køkkenredskaber, køkkenhygiejne, til at sammensætte dagens måltid og til at tilberede maden. På vores STU tilbud tilbyder en let mellemmåltidssnack samt frokost, dette er noget eleverne er med til at stå for. Du vil også lærer at lave en sund madplan samt udarbejdelse af indkøbslister og være med på indkøbsture.
Ydermere er der en en god tilknytning til "byg og anlæg" idet der skal anlægges en køkkenhave, så vi på sigt kan blive selvforsynet med vores egne økologiske grønsager.

Vi er altid klar til at modtage et besøg, hvis vores tilbud kunne være noget for dig. 

Ring til Mikkel for at aftale nærmere 42 31 32 91 

Adresse

Skræntskovgaard
Syvbækvej 18
4270 Høng