Skovsgård/Attrup STU ApS

Region
Nordjylland
Antal
12 pladser
Botilbud
Ja

PÅ SKOVSGÅRDS/ATTRUP STU SER VI MULIGHEDER.

Vi tilbyder unge i alderen 16-25 år et helhedsorienteret uddannelsestilbud. Vi lægger vægt på, at vores elever får et godt trygt ungdoms-og voksenliv og bliver en del af et aktivt og inkluderende lokalsamfund. Dette indebærer meningsfuld beskæftigelse, trygge boligforhold -med den støtte den enkelte har brug for og et godt socialt liv med sunde og blivende relationer. Vi fokus på de områder, som er vigtige for at få et sundt og stabilt ungdoms- og voksenliv.

Vores undervisning er derfor en kombination af praktisk arbejde og boglig undervisning, social færdighedstræning og ADL-træning, så elevernes kompetencer styrkes bredt.

Vi tilbyder både værkstedsundervisning på vores interne socioøkonomiske virksomheder og eksterne praktikker i lokale virksomheder. Vi har værksteder indenfor følgende fagområder:

  • Håndværks-fag: Tømrerværksted, Håndværkerhold og Autoværksted
  • Service-fag: Hotel, Køkken og kantine, Campingplads, Købmand og Genbrugsbutik.
  • De grønne fag: Økologisk Gartneri og Grønt Hold.

Tilbud:

Et 3-årigt uddannelsesforløb, hvor elever med særlige behov kan udvikle deres personlige, sociale og faglige kompetencer på vej mod et sundt og stabilt ungdoms- og voksenliv.

Optagelse og pladser:

  • Løbende optage
  • 12 pladser
  • Der tilbydes botilbud i samarbejde med Købmandsgården og Poststrædet 2 i Skovsgård.

Speciale:

Vi tilbyder et rummeligt undervisningsmiljø, hvor der er fokus på at eleverne oplever tryghed, trivsel og afstemte udfordringer.

Vores tilbud ligger i Skovsgård- et trygt, aktivt og inkluderende lokalsamfund.

Adresse

Skovsgård/Attrup STU ApS
Aggersundvej 24
9460 Brovst

Forstander

Leder: Lene Rysgaard Larsen

Etableret

2011