Kilden STU og Botilbud

Region
Sjælland
Antal
70 pladser
Botilbud
Ja

Kilden STU

Kilden hjælper med at kunne realisere et så selvstændigt, meningsfuldt og berigende liv som muligt, med udgangspunkt i ressourcer og drømme.

Linjefag:

Dyrelinjen
Linjen med det aktive gårdliv, hvor både høns, kaniner, og geder skal passes. Der arbejdes med opgaver, såsom opsætning af hegn, fodring af dyr, og dyrepleje. Der er mulighed for ridning på vores 3 skønne heste.

Sejlads & Adventure linjen
Linjen hvor vi er aktive året rundt, her kan du glæde dig til sjove og lærerige oplevelser både til vands og på land. Du vil lære om det at sejle og styre en båd sikkert, i trygge rammer. Når vejret ikke er til at sejle, står den på svømning, ture i skoven og sjove aktiviteter i stevnshallen.

Medielinjen
Linjen hvor de unge kan lære at kode robotter, lave 3D print, tegne i 3D og generel teknologiforståelse. Der arbejdes efter ”call to action” begrebet, hvor de unge får lov til at eksperimenterer inden for den digitale verden.

Kunst & Design linjen
Dette er linjen hvor de unge får lov til at udfordre deres kreative evner, med keramik, smykker, malerier og meget mere. I vores Butik Unik er det kun fantasien der sætter grænser, i forhold til emner der kan arbejdes med.

Kildens Botilbud


I vores botilbud arbejder vi relationelt og anerkendende. Kildens botilbud rummer unge i alderen fra 16-28 år. Der er personale til stede på Kilden i perioden fra kl. 8:00 til 23:00. Der er sovende nattevagt i Palæet og på Slottet.

Vores fire bosteder

Slottet
Slottet er den gamle Stationsbygning centralt i Store Heddinge by tæt på offentlige transportmuligheder,
kun 5 minutters gang fra den hyggelige gågade. På Slottet kan der bo op til 18 unge.

Palæet
Palæet er en bevaringsværdig pragtvilla, helt ud over det sædvanlige, med plads til 10 unge. Palæet tilbyder rammer, der er overskuelige med fokus på sanseintegration, forudsigelighed, struktur og ro.

Godset
Godset er Kildens ”lille bondegård”, som er beliggende mellem Rødvig og Store Heddinge med den
smukkeste udsigt over Østersøen. På Godset kan der bo 11 unge og her skal man være indstillet på at indgå i pasningen af det dyrehold der er, i det omfang, man
kan.

De små huse
De Små Huse er små boenheder, som har beliggenhed forskellige steder i Store Heddinge by. I de små huse
kan bo op til 16 unge. De Små Huse er ”et springbræt” til at træne yderligere mestringsstrategier, så man
over tid bliver i stand til at flytte ud i egen bolig.

 

Adresse

Kilden STU og Botilbud
Pakhuset, Algade 12C
4660 Store Heddinge

Forstander

STU og Beskæftigelses Leder: Natasja Lundh

Etableret

2014