HKI Hans Knudsen Instituttet- Hillerød

Region
Hovedstaden
Antal
45 pladser
Botilbud
Nej

Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU) er et treårigt uddannelsestilbud for unge mellem 16-25 år med særlige behov. De unge har ofte autisme, udviklingshæmning eller ADHD, men hos os er der plads til alle. Det er tre vigtige år, hvor den unge lærer at tage ansvar for eget liv. Også når det gælder uddannelse, fritids- og ungdomsliv og det fremtidige arbejdsliv.

Vi peger på muligheder, inspirerer, vejleder og støtter, og er på den måde med til at skabe en realistisk fremtid efter STU. En fremtid med et arbejdsliv, hvad enten det er via uddannelse, et beskæftigelsesfremmende tilbud eller direkte på arbejdsmarkedet. Vi tror på, at vejen til fællesskaber, selvforsørgelse og et meningsfyldt medborgerskab er et arbejde. Derfor er det målet.

Hos os har alle særlige udfordringer, men der er plads til alle. Vi tager altid personlige hensyn og undervisningen foregår i mindre grupper. Det er vigtigt, at alle kan fungere sammen. Det handler om fællesskab og om at have lov til at være, som man er. Sammen med andre.

Hvis du er nysgerrig på, hvad vi tilbyder, eller hvis du gerne vil i praktik, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har afdelinger i København, Glostrup, Hillerød og Holbæk.

Besøg os på www.hki.dk/saerligt-tilrettelagt-ungdomsuddannelse/.

Adresse

HKI Hans Knudsen Instituttet- Hillerød
Ndr. Jernbanevej 8-10
3400 Hillerød

Forstander

Afdelingsleder: Jack Sigby-Holmberg

Etableret

1872