Havredal Praktiske Uddannelser

Region
Midtjylland
Antal
50 pladser
Botilbud
Ja

Havredal er et samlet, helhedsorienteret tilbud, med den overordnede målsætning at støtte og vejlede de unge frem mod en tilværelse som ligeværdige og aktive medborgere, med en så stor grad af selvhjulpenhed som deres individuelle potentiale rækker til.

Vi har 5 uddannelsesretninger: landbrug, have og anlæg, køkken, butik og håndværk

Vi driver et autentisk økologisk landbrug med 5 ejendomme, 60 køer, 100 frilandssøer, 15 heste og 170 Ha planteavl. Desuden har vi 4 Ha med grøntsager og vores egen gårdbutik. Vores undervisning ligger på værkstederne, i en virkelighed, som giver mening for eleverne. Vi har hverken skoleborde og elektroniske tavler, men vi har masser af erfaring med at undervise i malkegraven, mellem rækkerne af gulerødder, eller mens man skruer i en traktor.

90% af eleverne fra Havredal går direkte i job efter uddannelsen. Vi har et velfungerende team med mange års erfaring i at matche de unge med fremtidige arbejdsgivere. Vi samarbejder både med de unges hjemkommune og deres netværk for at sikre den helt rigtige fremtid for vores elever.

  • Vores tilgang
  • Elevudtalelser
  • Fokusområder
  • Omgivelserne

Dette kombineres med flotte billeder. Har man valgt 2 sider, vil der være ekstra plads til uddybelse, samt have flere punkter med.

 

Adresse

Havredal Praktiske Uddannelser
Ulvedalsvej 32-34
7470 Karup J

Forstander

Mette Navntoft

Etableret

1993