Erhvervsskolen Det Musiske Kompagni

Region
Sjælland
Antal
35 pladser
Botilbud
Nej

STU-forløb med fokus på fremtiden i et kreativt skabende uddannelsesmiljø i praksisfællesskab.

EDMK har siden 2003 uddannet unge med behov for støtte til læring i individuelle tilrettelagte uddannelsesforløb i et mobbefrit miljø.

EDMK’s undervisningsmiljø er musisk stimulerende og tager udgangspunkt i kreative og skabende læringsprocesser på alle skolens uddannelses-linjer, hvor målet er at gøre eleverne medansvarlig for egne læring. I disse processer udvikler eleverne sig både socialt, fagligt og personligt med fokus på større selvværd og tro på og tillid til fremtiden. I et trygt og struktureret undervisningsmiljø arbejdes der ud fra principperne for Den ikke-boglig Mesterlære i praksisfællesskaber med bl.a. sidemandsoplæring. Relationen mellem undervisere og elever er i centrum og præget af gensidig respektfuldhed.

EDMK er en mindre skole med et stort fællesskab, som danner en ramme af ro, omsorg, faglighed, godt humør og gode viljer. Eleverne udvikler kompetencer således, at de bliver bedst kvalificeret til fremtidige job eller videre uddannelse indenfor musik, kultur og medieproduktion, køkken og kantineproduktion, pædagogik, ejendomsteknik samt autoteknik.

EDMK’s uddannelseslinjer:  Musikproduktion, Køkkenlinjen, Spil- og Medieproduktion, Ejendomstekniklinjen og Autoværkstedslinjen.

På alle STU-forløb indgår kurser i bo-træning, selvstændig livsførelse, privatøkonomi, madlavning, psykologi, motion, kulturfag, samfundsfag samt interne- og eksterne praktikforløb -alt sammen med henblik på at støtte og udvikle den unge i at mestre eget liv.

Hverdag og arrangementer Alle elever på EDMK tilbydes morgenmad og frokost. Det er EDMK’s køkkenlinje, som sammensætter og lave dagens menu, som serveres i EDMK’s hyggelige café

Flere gange om måneden holder EDMK’s klubcafé åben, som altid serverer god kaffe, lækkerier m.m. og hvor der bl.a. spilles livemusik, kort- og brætspil, laves kreaværksted og meget andet.

Hvert år laver EDMK, på tværs af linjerne, et stort juleteaterstykke, som i december vises med stor succes for flere hundrede børnehavebørn over flere dage.

Tilbud:

  • STU-forløb
  • Erhvervsuddannelser med socialpædagogisk og psykologisk støtte (Ny-mesterlære)
  • Uddannelsesforberedelse i individuelle forløb
  • Kompetenceafklaring
  • Erhvervsrettet 10. og 11. skoleår
  • Ressourceforløb (LAB- Loven)
  • Revalidering

 Optagelse og pladser:

  • Løbende optage
  • 30-35 pladser

 Speciale:

Unge mellem 15-25 år som er motiveret for vores uddannelser og som ikke er udadreagerende. EDMK udvikler det hele menneske ud fra en socialpædagogisk- og psykologisk tilgang.

Adresse

Erhvervsskolen Det Musiske Kompagni
Falkevej 26
3400 Hillerød

Forstander

Anne Sølling

Etableret

2003