CSV Vejle

Region
Syddanmark
Antal
100 pladser
Botilbud
Nej

Vores målgruppe er Unge med behov for en særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse. (STU). Fx unge med diagnoser inden for autisme, ADHD, OCD og angst samt unge med udviklingshæmning samt skoletrætte unge, der gerne vil arbejde med praktisk håndværk.

Formålet med en særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse er at tilvejebringe de bedst mulige betingelser for elevens undervisning og læring, så den unge får optimale muligheder for at begå sig som borger i samfundet fremadrettet.

Uddannelsen er delt på flere forskellige matrikler (Flegborg og Solsikkevej i Vejle og i Brejning). Eleverne er tilknyttet den matrikel, som de funktionelt har størst udbytte af – det være sig relevant undervisning, behov for støtte, muligheder for at knytte fællesskaber og venskaber, der rækker ud over den særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse og gode praktikmuligheder

 

  • Løbende opstart med ubegrænset pladser.
  • Vores tilgang: Respekt og lydhørhed for den unges ønsker og drømme.
  • Fokusområder: Ungeliv, fællesskab, venner og gode relationer til kammerater og personale.

Omgivelserne:

  1. STU på Flegborg 13, 7100 Vejle ligger midt i Vejle centrum, 5 min. gang fra tog og bus. Byrummet (gågaden, butikker, caféer osv.) inddrages optimalt i undervisningen.
  2. STU på Solsikkevej 6, 7100 Vejle er Krystallen, CSV Erhverv og 2 klasser på Solsikkevej. Den omkringliggende skov og øvrige natur udnyttes optimalt. Der kører bybus lige til døren. Der er gode grønne områder til fx fodboldspil og andre udendørs aktiviteter, festivalplads, aktivitetsredskaber, gymnastiksal, musiklokale og værksted.
  3. STU Brejning på Brejning Østergade 12 er et stor selvstændig bygning indrettet til elever med multihandicap og elever med behov for 1-1 tilbud i rolige og naturmæssige ideelle omgivelser. Bygningen omkranses af en stor have med trampolin, gynge og bålsted. Der gøres brug af den storslåede natur, havnen og de omkringliggende butikker.

Adresse

CSV Vejle
Solsikkevej 6
7100 Vejle

Forstander

Uffe Carlsen

Etableret

2007