Sputnik STU Hillerød

Region
Hovedstaden
Antal
80 pladser
Botilbud
Nej

På Sputnik STU hjælper vi dig, så du kan finde din vej – både nu og i fremtiden. Hos os får du mulighed for at udvikle og uddanne dig, og ikke mindst: indgå i et positivt ungdomsfællesskab og danne venskaber.
Du kan tage STU-forløb hos Sputnik i København og i Hillerød.

Målgruppe

Sputnik STU er for dig, der er mellem 16 og 25 år og har autisme, ADHD, angst, psykiatrinære udfordringer og/eller indlæringsvanskeligheder.

Vi har studierettede fag, IT- og eSport-fag, kreative fag og afklarende og erhvervsrettede fag. Uanset hvad du interesserer dig for og har lyst til at blive dygtigere til, kan vi finde en god vej for dig.

Et fedt ungdomsmiljø

Når du går på STU, er det tre år af din ungdom og det skal gerne være sjovt imens! Hos Sputnik møder du ligesindede unge og bliver en del af et aktivt fællesskab i et overskueligt ungdomsmiljø. 

”Du har ingen grund til at være nervøs for at starte her. Alle kæmper med et eller andet. Hvis de ikke havde nogen problemer, var de ikke startet her, så man skal ikke føle sig udenfor.” – Kenneth, tidligere studerende

Praktik

Praktik indgår som en integreret del af STU’en. Herigennem får du erfaring med arbejdsmarkedet og bliver klogere på dig selv og dine interesser. Vi har over 50 praktikpartnere, som spænder over alt fra supermarkeder, IT-virksomheder, byggepladser, biblioteker – listen er lang! Sammen med en af vores praktikkoordinatorer, finder vi en praktik, der passer til dig. 

Linjefag

  • Afklarende og erhvervsrettet linje
  • Studierettet linje
  • eSportlinjen
  • IT- og Multimedielinjen
  • HF-praktiklinjen

En STU, der peger ind i fremtiden

Vi har fokus på at bygge bro til det, der ligger efter din STU, hvad enten det er uddannelse eller beskæftigelse, og samarbejder om at lave de bedst mulige overgange.

“Sputnik STU har betydet alverden for mig. Hvis jeg ikke var blevet optaget her, ved jeg ikke, hvor jeg ville være lige nu. Jeg ville sandsynligvis være håbløst jobsøgende uden at være i stand til at finde noget som helst. Jeg tror heller ikke, jeg var flyttet hjemmefra. Så hvis jeg ikke havde været her, var jeg nok blevet én af dem, der var blevet tabt gennem uddannelsessystemet.” ​ - Kenneth, tidligere studerende

Adresse

Sputnik STU Hillerød
Sdr. Jernbanevej 13
3400 Hillerød

Forstander

Torbjørn Berg

Etableret

2008