Specialisterne STU

Region
Hovedstaden
Antal
50 pladser
Botilbud
Nej

Byg bro til din fremtid
Bliv klar til voksenlivet med Specialisternes STU. Med udgangspunkt i dine IT-interesser bygger vi sammen videre på det, du brænder for. Der er plads til at være dig selv og vi har fokus på både din personlige, faglige og sociale udvikling.

I vores STU bliver du fagligt stærkere på IT, du lærer vigtige hverdags-skills og kommer i uddannelses- og/eller virksomhedspraktik. Sådan bygger vi sammen bro til din fremtid.

Praktik
Med praktik får du prøvet dig selv af og bliver klogere både på dine styrker og udfordringer. Du bliver ikke kastet ud på dybt vand. Vi forbereder dig ved hjælp af praktikfag inden du kommer ud i en praktik i en virksomhed.

”Jeg føler det er meget mere pligtopfyldende. Det er meget mere direkte accomplishments. Alt det du gør, gør en forskel lige her og nu. Hvilket jeg virkelig godt kan lide.”
- Silas, STU-elev, om sin praktik.

Prøv vores STU
Ønsker du at finde ud af, om Specialisterne STU er noget for dig, så har du mulighed for at komme i en gratis introuge hos os. I introugen møder du vores elever og undervisere og mærker den stemning, der præger vores dagligdag. Vi introducerer dig til flere af vores fag, og giver dig opgaver, som nuværende elever også beskæftiger sig med.

Efter introugen kan du bedre vurdere, om vores STU er noget for dig.

Tilbud:

Specialisterne STU er en 3-årig IT-orienteret uddannelse, som henvender sig til dig, der er 16-25 år og har autisme eller lignende kvaliteter.
Andre tilbud: LAB-forløb og Specialistklubben (§104 fritidstilbud)

Optagelse og pladser:

Løbende opstart med 50 pladser

Speciale:

I vores STU bliver du fagligt stærkere på IT, du lærer vigtige hverdags-skills og kommer i praktik. Sådan bygger vi sammen bro til din fremtid.

Adresse

Specialisterne STU
Lautruphøj 1-3 A
2750 Ballerup

Forstander

Skoleleder: Jakob Nørlev

Etableret

2006