Horisonten

Region
Sjælland
Antal
35 pladser
Botilbud
Ja

Alt, hvad vi laver, er udviklende og brugbart i dit liv – med det samme. Vi arbejder både i dybden med det helt personlige og så med de konkrete færdigheder og kompetencer, som giver dig muligheder i dit voksenliv.

På Horisonten arbejder vi med lige præcis de ting, som interesserer dig. Begejstring og glæde er brændstoffet i hverdagen. Vi har 7 linjefag, som alle sammen har virkelig lækre faciliteter. Uanset om du ønsker at arbejde med dyr, turisme, medier/musik, friluftsliv/sejlads, håndværk, jord-til-bord eller kunst, har vi en masse dejlige muligheder:

Krybdyr/reptiler, høns, kaniner, marsvin, skildpadder, akvarier, stort værksted med alt i træ/metal, makerspace, haver, drivhuse, keramik, lydstudie, alle slags musikinstrumenter, mobilt lydstudie, grafikcomputere, alle former for kameraer, droner, TV-studie, radiostudie, mesterlærekøkken, butik (som vi driver), møntvaskeri (som vi driver), biograf (som vi laver praktikker i) osv.

Vi er også ved at udvikle en kokkelinje.

Vi har vores egen mini-zoo!

Tilbud:
• STU, botilbud, beskæftigelsestilbud, aktivitetstilbud, ressourceforløb, virksomhedspraktik, uddannelse til job.
• Linjefag: Jord-til-bord, håndværk, turisme, friluftsliv, dyrelinje, kunst, medier

Speciale:
Arbejdsmarkeds- og fordybelsesorienteret STU. Arbejdsprøvning på lokale virksomheder med min. 3 forskellige arbejdspraktikker, efter hensyn til den unges ressourcer.

Du er velkommen i praktik på Horisonten for at se, om vi er noget for dig.

Adresse

Horisonten
Jernbanegade 10
4660 Store Heddinge

Forstander

Paw Koch

Etableret

2014